Domů » Aktuálně » Články
4 Bře
Články

Nový rozměr samoobslužných pokladen díky umělé inteligenci

Podívejte se s námi na praktické využití umělé inteligence a její přínosy pro podnikání. Zveme Vás také k účasti na blížícím se Retail Summitu, kde se dozvíte více o nejnovějších trendech v oblasti maloobchodu.

Číst celý článek
8 Úno
Články

Novinky v retailu díky stříbrnému partneru kongresu Samoška

Jaké novinky představil Novum Global, který je součástí Asociace pro inovaci retailu, na lednovém kongresu Samoška v Olomouci?

Číst celý článek
16 Led
Články

NRF 2024: Jsme u budování budoucnosti retailu v New Yorku

NRF 2024 spojuje více než 6200 značek z celého světa do New Yorku na tři dny nabírání zkušeností, spolupráce a objevování. Novum Global má na akci svého zástupce.

Číst celý článek
21 Čvc
Články

Úspěchy a skvělé zážitky v Japonsku

Od našeho významného dodavatele DIGI Teraoka jsme získali ocenění za skvělé výsledky v oblasti prodeje. Cenu osobně převzal Jakub Jeřábek, přečtěte si článek o zážitcích v zemi vycházejícího slunce.  

Číst celý článek
15 Říj
Články

Jak pomáhá umělá inteligence v retailu

Seznamte se se samoobslužnou vahou DIGI SM 6000 SSP SMART, která má v sobě umělou inteligenci. Přečtěte si článek z časopisu Potravinářská revue.

Číst celý článek
17 Zář
Články

Artificial inteligence – pomocník v obchodě

Artificial inteligence a její výhody v praxi najdete v tomto zajímavém článku, který vyšel v časopise Retail News.

Číst celý článek
3 Srp
Články

Napsali o nás

Dalším zajímavým článkem, který hovoří o průběhu digitalizace prodejen je článek, který vyšel v časopise Retail News. Tento článek s názvem Do prodejen vstupuje digitální revoluce, mluví o tom, jak umělá inteligence pomáhá zvýšit efektivitu prodeje. O své zkušenosti se s autorem článku podělil Robert Klíma, náš Key account manager.

Číst celý článek
31 Bře
Články

Jak vybrat vhodné detekční zařízení k užívání?

Přinášíme vám další zajímavý článek, tentokrát se týká produktů společnosti Anritsu. Vyšel v odborném časopise pro obor zpracování masa.

Číst celý článek
24 Bře
Články

Digitalizace na prodejně

Jaké cesty využít pro digitalizaci na prodejně? Jak zefektivní váš byznys? Napsali jsme v článku časopisu Retail News.

Číst celý článek
9 Bře
Články

Vídeňské setkání s RAVASEM

Dnešní doba je doba sdílení. Postřehy a nové informace od Bořka Kulhánka, našeho zástupce společnosti RAVAS z její konference vám přinášíme prostřednictvím tohoto rozhovoru.

Číst celý článek
21 Kvě
Články

Fuelomat, a.s. – Napsali o nás

Co mají společného firma Schwarzmüller APB – Plzeň a Fuelomat, a.s.? Dozvíte se v článku z webu praktickalogistika.cz

Číst celý článek
6 Kvě
Články

GS5 e-shop a trendy v nakupování

Trend propojování on-line a off-line světů v posledních několika letech významně rostl. V době koronavirové tento trend ještě více zesílil.

Číst celý článek
27 Dub
Články

Evoluce pokračuje a má jméno Anritsu

Umíte si představit, že technologie UltraHD v nových rentgenech X-ray značky Anritsu, dokáže rozpoznat i velmi drobné kontaminanty - kuličky z neželezných a nerezových ocelí o průměru 0,2 mm? To a ještě více nabízí produkty značky Anritsu.

Číst celý článek
5 Bře
Články

Elektronické cenovky jako ideální pomocník pro obslužné úseky masa

Zajímavé informace a novinky o eLabel  a digitální váze SM 6000 čtěte v článku pro časopis Maso.

Číst celý článek
27 Úno
Články

Pokladní systém GS5 se neustále vyvíjí

Jany Baranové, manažerky podnikových prodejen Řeznictví H+H, s.r.o., jsme se v Retail News zeptali, jak se v jejich prodejnách osvedčuje pokladní systém GS5 od společnosti Novum Global.

Číst celý článek
14 Dub
Články

EuroShop 2020 novinky a trendy v retailu

Na konci března vyšel v časopisu Potravinářská Revue článek o tom, jaký byl letošní ročník akce EuroShop. Velkým tématem  zde byl zájem o životní prostředí...

Číst celý článek
27 Led
Články

Nová aktualizace hlídá blížíci se konec platnosti certifikatu

Vážení zákazníci, Podpisový certifikát je veřejný šifrovací klíč, který vydává Certifikační autorita EET. Certifikát musí být instalován do pokladny - slouží k podepisování transakcí odesílaných na server EET. Zde najdete postup, jak certifikát nainsalovat.  

Číst celý článek
21 Led
Články

CHD aktualizace vzešlá ze změny v zákoně o DPH

Vážení zákazníci, dne 1.4.2019 vešly v platnost změny v zákoně o DPH s tím, že platilo šestiměsíční přechodné období. Poté musela být aktualizace všech pokladních systému provedena do 30.9.2019 u všech plátců DPH. Pokud jste aktualizaci neprovedli v tomto vymezeném časovém období, hrozí Vám sankce ze strany FÚ.  

Číst celý článek
29 Srp
Články

CHD aktualizace vzešlá ze změny v zákoně o DPH

Vážení zákazníci, dne 1.4.2019 vešly v platnost změny v zákoně o DPH s tím, že nyní platí šestiměsíční přechodné období. Povinná aktualizace všech pokladních systému musí být provedena do 30.9.2019 pro všechny plátce DPH, jinak hrozí sankce ze strany FÚ.  

Číst celý článek
3 Čvn
Články

Změny v zákoně o DPH

dne 1.4.2019 vešly v platnost změny v zákoně o DPH s tím, že nyní platí šestiměsíční přechodné období. Jedná se o následující dvě podstatné změny: Zaokrouhlení a Způsob výpočtu DPH a v Novum Global Vám s tím rádi pomůžeme

Číst celý článek
20 Bře
Články

Ohlédnutí za veletrhem EuroCIS

Tento rok se opět zástupci naší společnosti vydali na veletrh EuroCIS, který se konal v německém Dusseldorfu. Jaké bylo téma veletrhu, jaké novinky byly představeny a jaké jsou typické německé hospůdky se dozvíte v rozhovoru s Robertem Klímou.

Číst celý článek
13 Úno
Články

Elektronické cenovky umí komunikovat s váhou

Elektronické cenovky jsou pro nás i v roce 2019 aktuální téma. Přečtěte si článek, který vyšel v časopisu Retail New a dozvíte se více.

Číst celý článek
26 Lis
Články

1. část pravidelné rubriky Inspekce produktů pomocí kontrolního vážení a rentgenu

V tomto díle si zjistíte, proč se v potravinářském průmyslu tak často setákáváme s potřebou kvalitní kontroly potravin.

Číst celý článek
19 Lis
Články

Nová rubrika Inspekce pomocí kontrolního vážení a rentgenu

Představujeme Vám novou pravidelnou rubriku Inspekce pomocí kontrolního vážení a rentgenu.

Číst celý článek
8 Lis
Články

Evoluce pokračuje a má jméno Anritsu

Někteří lidé již znají výhody potravinářských rentgenů nové generace X-ray. A tím mohou využít jejich výjimečně vysokou kontrolní schopnost v této třídě. Například detekce kovu o průměru 0,2 mm a nejen to. O tématu potravinářských rentgenů hovoří Pavel Kovařík, manager v oblasti průmyslu

Číst celý článek
23 Říj
Články

Za prací a poznáváním nové kultury Japonska

Tento rok jsme zahájili spolupráci se společností Anritsu. A protože tuto spolupráci bereme vážně a chceme nabízet kvalitní produkty a služby, vyrazili naši technici na školení právě do této společnosti a svůj výlet spojili s návštěvou společnosti Teraoka Seiko.

Číst celý článek
8 Zář
Články

Kontrolní, dávkovací a plnicí váhy s MID schválením pro automatické vážení

Možná  také víte že, automatizace procesu, efektivita, včasná kontrola kvality a určení správných KIP (key performance indicators), jsou cíle výroby v každé společnosti. Nejjednodušším

Číst celý článek